GDPR SI DATE PERSONALE

GDPR-PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL  Stimati clienti si utilizatori ai platformelor noastre de comert online,  Incepand cu data de 25 mai 2018 va fi pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor)  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, NOVA VICTURA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.  Scopul colectarii datelor este pentru informarea clientilor privind situatia contului lor de pe platformele noastre online, inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, pentru trimiterea de Newslettere si/sau informari periodice, prin folosirea postei electronice sau SMS, de cercetare de piata, de monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului.  De asemenea, NOVA VICTURA SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare.  Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda, a formularelor de contact si cerere de oferta, de abonare la newsletter, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date MEGAPISCINE si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile specificate mai sus.  De asemenea prin citirea acestui document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.  Rectificarea, actualizarea, blocarea, transformarea in date anonime sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date se poate realiza pe baza unei cereri scrise transmise catre adresa noastra de email romania@megafitness.eu sau prin posta la adresa:SC NOVA VICTURA SRL, Str. FAGARASULUI nr.44, GHIMBAV, jud BRASOV.

Sunteti agent de vanzari si doriti o oferta ??

Descopera preturile avantajoase si inscrie-te.
Made in Web Industry
Acest site foloseşte cookie-uri terţe părţi, inclusiv pentru a vă trimite reclame şi servicii în concordanţă cu preferinţele dumneavoastră. Dacă doriţi să aflaţi mai multe sau refuza acordul pentru toate sau anumite cookie-uri Apasa aici Închiderea acestui banner, defilarea în jos aceastei pagini sau faceţi click pe orice element de acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Accepta